Online Coaching (outplacement)

Juist nu is Online Coaching belangrijk!

De Corona crisis heeft niet alleen grote impact op de gezondheid van veel mensen, maar het beïnvloedt zeker ook de (zakelijke) mindset. Iedereen leeft op dit moment in een eigen bubbel. In de Corona crisis verandert er zoveel tegelijk voor mensen, dat ze eigenlijk door de bomen het bos niet meer zien. Er komt vaak angst bij kijken, mensen vragen zich af hoe hun werkgever wel van plan is om hun in dienst te houden. "Wat staat er te veranderen, zal ik mijn baan kwijtraken, vind ik zo snel wel een nieuwe baan in deze gekke tijd?" Dit zijn vragen die ik de laatste weken vaak heb gekregen online. En daarom lijkt het me goed om hierin innovatief te zijn en te denken in mogelijkheden.

Dreig jij jouw baan te verliezen? En/of wil jij inzicht in de arbeidsmarkt?

Dan zou ik graag met je in contact komen! Ik coach al jaren Professionals face-to-face en doe dit met veel plezier en voldoening en omdat de wereld nu vooral online is en we geen face-to-face gesprekken kunnen voeren, bied ik mijn coaching online aan! Dit betekent dat ik Professionals met een HBO, WO of hogere opleiding wil helpen om dit traject van outplacement te doorlopen. 

Geldt minstens één van onderstaande punten voor jou?

 • Ik voel me onzeker over mijn huidige job en ik zou daar graag over sparren.
 • Ik weet nu al zeker dat mijn job komt te vervallen en dat ik een nieuwe uitdaging moet gaan zoeken (outplacement).
 • Ik kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een nieuwe baan.
 • Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en nieuwe inzichten.
 • Ik zou zelf weer wat rustiger willen worden en van mijn angst af willen komen (mindset).

Dit gaan we doen!

Elk Coaching traject is anders en op maat gemaakt. Wat ik erg belangrijk vind, is om online een eerste intake te doen om de professional en de situatie te leren kennen. Aan de hand daarvan, bepalen we samen het traject dat doorlopen zal worden en hoe de Coaching eruit zal zien.

 

Hierbij kun je denken aan:

 • In kaart brengen van ervaringen en ambities van de professional.
 • Inzicht en overzicht bieden op de huidige arbeidsmarkt.
 • De vertaalslag maken naar alle job opportunities die er nu zijn.
 • Inzicht in het Persoonlijk Profiel d.m.v. een vragenlijst.
 • Zorgen voor de juiste Personal Branding van een professional.
 • Zorgen voor de juiste mindset en het over boord gooien van angst.
 • Kortom: de gehele begeleiding naar het vinden van een nieuwe uitdaging.

Voor wie is dit interessant?

Mijn Coaching is interessant voor iedereen die zich herkent in bovenstaande punten. Het is een waardevol en behulpzaam traject voor professionals die zichzelf serieus nemen en ondanks de Corona crisis toch graag verder willen komen in hun loopbaan. Daarvoor moet je soms eens een pad bewandelen wat je in een andere situatie wellicht niet gedaan zou hebben. Mijn Coaching is direct, persoonlijk en in alle situaties makkelijk toepasbaar. Ik help professionals graag verder! Juist in tijden van onzekerheid.

 

Mijn focus ligt op: HR, Recruitment, Business & Account Management, Finance, IT, Software en technische professionals. Maar heb je nou een andere rol en zou je toch willen kijken of een Coaching jou verder kan helpen in deze tijd? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Verzend onderstaand formulier vrijblijvend en ik neem direct contact met je op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.