Services aan Opdrachtgevers

Executive Search

Bent u op zoek naar professionals voor uw organisatie? Haes Consultancy neemt uw vacatures uit de hand en begeleidt het gehele proces van a tot z. Dankzij deze procesbegeleiding kunt u ten allen tijde betrokken blijven en feeling blijven houden met kandidaten en status. Haes Consultancy biedt hierin net dat stukje extra. Deskundigheid in combinatie met snelheid voor een optimaal resultaat.

Interim

Heeft u specifieke vragen en wensen ten aanzien van uw Recruitment en/of HR afdeling? Haes Consultancy is in staat om hierin mee te denken en kan als Interim Manager zorgen dat dergelijke afdelingen worden opgebouwd en eventueel veranderd. Doordat Haes Consultancy in staat is om de vraag achter de vraag te herkennen binnen uw organisatie, is zij in staat om tot de kern te komen. Of het nou gaat over het opzetten van een geschikt sollicitatieproces, employer branding of het behoud van uw medewerkers, Haes Consultancy helpt u graag verder!

Coaching

Heeft u behoefte aan begeleiding van uw medewerkers? Haes Consultancy biedt u (loopbaan) coaching aan, waarbij gekeken wordt hoe de opdrachtgever en de medewerker geholpen kunnen zijn bij deze coaching. Door een hoge mate van interesse in de persoon tegenover zich, is Haes Consultancy in staat om te bespreken wat er echt toe doet. Haes Consultancy beschouwt een dergelijk traject pas als succesvol wanneer beide partijen baat hebben gehad bij de coaching.Haes Consultancy zorgt voor de juiste balans tussen Mens & Organisatie