Over Ons

Esther Haes

Esther Haes (Managing Director) heeft altijd de ambitie gehad om een eigen onderneming op te zetten. Haar Master opleiding Organisatiewetenschappen en opgedane werkervaring als Recruitment Manager en Human Capital Manager hebben ervoor gezorgd dat ze deze stap ook daadwerkelijk heeft gezet. Esther is in een krappe technische markt altijd in staat geweest om die onvindbare technische professionals toch te vinden en binden. Ook heeft zij recruitment binnen de organisatie naar een hoger niveau getild. Van adhoc recruitment naar een professioneel recruitment apparaat met 12 Recruiters. Persoonlijke interesses zijn organisatieontwikkeling en de mensen die daarbij centraal staan en daarin zit ook haar toegevoegde waarde.

 

Missie

People, alles draait om mensen. Dit is dan ook wat Esther zeer belangrijk vindt in haar organisatie. Dit komt terug in een betrokken en deskundige samenwerking met opdrachtgevers en professionals. Opdrachtgevers kunnen streven naar dat stukje extra professie en professionals kunnen zich ontwikkelen in de richting die bij hen past.


Kernwaarden

Haes Consultancy is Betrokken, Betrouwbaar en streeft naar het Beste resultaat (B3). Esther zorgt ervoor dat ze haar opdrachtgevers en professionals kent, ze gaat voor een betrokken en persoonlijke aanpak. Hierin is zij een betrouwbare partner en sparringpartner voor opdrachtgevers en professionals. Esther stopt pas als het beste resultaat behaald is. Half werk is geen optie. Kwaliteit is gegarandeerd!"Mensen, organisatieontwikkeling en ondernemen"