Maak kennis met ons

Solliciteren

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Of net HBO/WO afgestudeerd en op zoek naar een eerste baan? Wij zijn altijd op zoek naar jou! Solliciteren kan heel gemakkelijk via onderstaande button. Vergeet nooit een CV en motivatie toe te voegen. Haes Consultancy neemt direct contact op na ontvangst en plant bij voldoende aanknopingspunten een kennismaking in.

Kennismaking

Als er voldoende aanknopingspunten zijn, nodigt Haes Consultancy u uit voor een kennismaking. Onder het genot van een kop koffie probeert Haes Consultancy in kaart te brengen wie u als professional bent en waar uw ambitie ligt. Tevens wordt tijdens een dergelijk gesprek toegelicht hoe Haes Consultancy te werk gaat en wie onze opdrachtgevers zijn. Alle mogelijkheden worden besproken met u. Wanneer er een match is maar niet direct een geschikte vacature, gaat Haes Consultancy proactief op zoek naar een geschikte organisatie en rol.

Training

Er is maar één eerste indruk. U heeft maar één keer de mogelijkheid om uzelf te introduceren. De juiste kleding, een goede houding en een goede voorbereiding zijn daarom key bij het solliciteren. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Haes Consultancy biedt training aan op gebied van solliciteren, gesprekstechnieken en gebruik maken van LinkedIn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, Haes Consultancy helpt u graag verder!

 

 Haal het beste uit jezelf, ambitie is iets moois!