Succes. Blijf jezelf uitdagen. Juist nu!

Online Coaching werkt uitstekend!

De afgelopen maanden heb ik veel goede professionals in proces gehad en gecoacht en met de juiste mindset hebben ze toch echt weer die uitdagende job gevonden! Online Coaching werkt uitstekend en vooral in deze Corona periode is het ideaal. De professionals die ik in proces heb gehad wilden graag verder komen in hun loopbaan, toch die stap maken naar een nieuwe werkgever en zichzelf blijven uitdagen.

Het lijkt me interessant om jullie hierin mee te nemen.

Zoals eigenlijk altijd, zijn ook nu de redenen voor het zoeken naar een nieuwe uitdaging divers. Over het algemeen willen professionals zichzelf blijven ontwikkelen en uitdagen en het beste uit zichzelf blijven halen en vaak is dat in een nieuwe rol bij een nieuwe werkgever. Maar op dit moment zijn er ook veel professionals die vanwege Corona een nieuwe baan zoeken. Professionals waarvan hun job is komen te vervallen. Professionals die al een nieuwe rol hadden gevonden, maar die on-hold is gezet en daardoor dan toch weer op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Professionals die zich zorgen maken over het bedrijf waar ze werkzaam zijn en hun toekomst en daarom toch graag een stap maken. Elke professional is anders, elke situatie is anders.

Blijf jezelf uitdagen!

In welke situatie we ons ook bevinden, het is belangrijk om jezelf altijd te blijven uitdagen. Dus ook nu tijdens Corona, is het belangrijk om toch doelen te blijven stellen en daar naartoe te werken. Dit hoeft niet perse te betekenen dat je een stap maakt naar een nieuwe werkgever, als je in jouw huidige rol nog kunt groeien dan is dat ook goed. Maar die beweging en ontwikkeling moet je zelf blijven triggeren, want jij bent zelf degene die dagelijks kan bijdragen aan jouw eigen succes. Dat komt niet aanwaaien en met rustig afwachten, gaat er dan ook niets veranderen.

Er is volop beweging op de arbeidsmarkt.

En dat vind ik zelf eigenlijk alleen maar positief. Het is niet verkeerd dat er beweging is op de arbeidsmarkt, want dat brengt ook weer nieuwe kansen met zich mee. Ik heb zelf weer een aantal goede nieuwe opdrachtgevers erbij gekregen in de afgelopen maanden. En professionals kunnen ook écht weer aan een nieuwe uitdaging beginnen. Er zijn zeker jobs on-hold gezet, maar dat neemt absoluut niet weg dat er nog heel veel interessante andere jobs zijn. En met de juiste mindset tijdens de Coaching, het samen verkennen van de mogelijkheden en met een flinke dosis doorzettingsvermogen, is die stap naar een nieuwe uitdaging toch nog zo gezet. 

Hier krijg ik zoveel energie van!

Ik heb meerdere professionals gecoacht en geholpen om zichzelf uit te blijven dagen en als zij dan kunnen starten in een nieuwe job, dan is dat ontzettend leuk! Daar krijg ik heel veel energie van! Corona maakt dingen niet onmogelijk, het vergt alleen wat aanpassingsvermogen en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Samen kunnen we dat! Ik heb nu ook nog steeds zoveel goede professionals in proces, ik sta te popelen om ze te helpen aan die nieuwe uitdaging!

Tot de volgende keer!

Ik hoop dat jullie het weer interessant vonden om mijn blog te lezen. Ik neem jullie graag mee in het ondernemen tijdens Corona. Volgende keer zal mijn blog meer ingaan op de kant van de opdrachtgever. De vraag naar het juiste talent blijft namelijk gewoon bestaan. 

 

Volgen jullie me al op Instagram? @haes_consultancy